فعالیت های تبلیغات اسلامی استان ایلام در ایام اربعین

۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت:8:42:19صبح
فعالیت های تبلیغات اسلامی استان ایلام  در ایام اربعین

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام گفت: امسال 600 هزار بسته فرهنگی بین زائران اربعین حسینی (ع) در مرز بین‌المللی مهران توزیع شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین «محمد فتاحی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه ایلام، اظهار کرد: تعداد ۶۰۰ هزار بسته فرهنگی شامل چفیه، پیشانی بند، ادعیه مذهبی و غیره با همکاری دستگاه‌های عضو کمیته و همچنین دفتر بعثه مقام معظم رهبری از طریق ۳۰ ایستگاه فرهنگی مستقر در مرز مهران توزیع و در طول ایام اربعین در اختیار زائران قرار گرفت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان ایلام از استقرار ۱۲۰ مبلغ روحانی در مرز مهران خبر داد و گفت: این افراد ضمن برپایی اقامه نماز جماعت با حضور در ایستگاه‌های فرهنگی این سازمان پاسخگوی مسایل اعتقادی بوده و زائران را با آداب زیارت آشنا کرده اند.

فتاحی از تهیه اپلیکشن ویژه اربعین توسط این سازمان خبر داد که در بر دارنده اطلاعات مورد نیاز سفر به کشور عراق است.

.وی در پایان تصریح کرد: امسال برای پذیرایی از زائران اربعین ۷۰ هیات مذهبی با مشارکت دو هزار نفر ایستگاه صلواتی در مسیر تردد زائران پیشبینی و  سه جایگاه برگزاری آیین‌های مذهبی در مرز مهران پذیرای زائران اربعین بود