نحوه ارسال آثار در اولین سوگواره ملی اربعین

۵ دی ۱۳۹۵ ساعت:8:46:06صبح
پیرو تماس های مکرر شرکت کنندگان محترم در خصوص نحوه ارسال آثار به اطلاع می رساند شرکت کنندگان محترم به سه روش می توانید آثار خود را برای دبیرخانه ارسال نمایید:
نحوه ارسال آثار در اولین سوگواره ملی اربعین

الف) با ورود به منوی ثبت اثر در نوار بالای سایت arbaeen.ilam.ac.ir  ابتدا ثبت نام و فیلدهای ستاره دار پر نموده و پس از دریافت کد و پسورد نسبت به ارسال اثر خود اقدام نمایند.

ب) آثار خود را به ایمیل arbaeen@ilam.ac.ir ارسال نمایند.لازم به ذکر است در این روش حتما مشخصات کامل خود را درج نمایید.

پ) آثار خود را به آدرس پستی: ایلام. بلوار پژوهش. دانشگاه ایلام. معاونت فرهنگی و اجتماعی. دبیرخانه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان. کد پستی 6939177111 اراسل نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 08432234858 (دبیرخانه اولین سوگواره اربعین دانشگاهاین) تماس حاصل نمایید.