ارسال بیش از 180 اثر به دبیرخانه سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور/ 20 بهمن آخرین مهلت ارسال اثر

۱۹ دی ۱۳۹۵ ساعت:4:30:28عصر
سوگواره ملی اربعین

.دبیر سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان کشور از ارسال 185 اثر به دبیرخانه این جشنواره در دانشگاه ایلام خبر داد

دکتر «محمد علی‌اکبری» در گفت و گو با خبرنگار دبیرخانه سوگواره اربعین دانشگاهیان، اظهار کرد: این جشنواره در بخش‌های فرهنگی- ادبی شامل دلنوشته، خاطره و شعر، در بخش فضای مجازی شامل طراحی نرم‌افزاهای کاربردی برای اندروید و کامپیوتر و در بخش علمی پژوهشی (کلیه آثار 4 سال اخیر) شامل کتاب، مقاله و پایان نامه و در بخش هنری شامل عکس، نقاشی، نماهنگ، فیلم کوتاه-کلیپ، خوشنویسی و پوستر است.

رییس دانشگاه ایلام با اشاره به اینکه آخرین مهلت ارسال آثار تا بیستم بهمن ماه سال جاری است، گفت: علاقمندان می‌توانند آثار خود را به آدرس پستی: ایلام. بلوار پژوهش. دانشگاه ایلام. معاونت فرهنگی و اجتماعی. دبیرخانه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان. کد پستی 6939177111 ارسال کنند.

یادآور می‌شود اختتامیه‌ سوگواره در اسفندماه 1395 برگزار خواهد شد.