تمدید مهلت ارسال آثار به سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان تا پایان بهمن/ ارسال 500 اثر، تاکنون

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ ساعت:4:12:26عصر
مصاحبه با امامی‌پور

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام از تمدید مهلت ارسال آثار به سوگواره‌ی ملی اربعین دانشگاهیان خبر داد.

دکتر «حمیدرضا امامی‌پور» در گفت‌وگو با دبیرخانه سوگواره اربعین، با بیان اینکه تاکنون 500 اثر به سوگواره اربعین دانشگاهیان ارسال شده است، اظهار کرد: با توجه به استقبال دانشجویان ، اساتید و درخواست‌هایی مبنی بر تمدید مهلت دریافت آثار علاقمندان، با موافقت اعضای شورای سیاست‌گذاری، مهلت ارسال آثار به این سوگواره تا پایان بهمن‌ماه تمدید شد.

وی گفت: این جشنواره در بخش‌های فرهنگی- ادبی شامل دلنوشته، خاطره و شعر، در بخش فضای مجازی شامل طراحی نرم‌افزاهای کاربردی برای اندروید و کامپیوتر و در بخش علمی پژوهشی (کلیه آثار 4 سال اخیر) شامل کتاب، مقاله و پایان نامه و در بخش هنری شامل عکس، نقاشی، نماهنگ، فیلم کوتاه-کلیپ، خوشنویسی و پوستر است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ایلام تصریح کرد: علاقمندان می‌توانند آثار خود را به آدرس پستی: ایلام. بلوار پژوهش. دانشگاه ایلام. معاونت فرهنگی و اجتماعی. دبیرخانه اولین سوگواره ملی اربعین دانشگاهیان. کد پستی 6939177111 ارسال کنند.

پیش از این آخرین مهلت ارسال آثار به سوگواره، 20 بهمن اعلام شده بود.